středa 18. ledna 2012

Online sázky na fotbal u Bwin

U bwin.com, evropské sázkové kanceláře č.1, si každý fotbalový fanoušek jistě vybere. K dispozici jsou fotbalové sázky na více než 80 ligových soutěží: české soutěže od Gambrinus ligy po ČFL a MSFL, Premier League, Primera Division, Bundesliga, asijské fotbalové ligy, Liga mistrů, Pohár UEFA (Evropská liga),  nebo Mistrovství světa či Mistrovství Evropy – nejen toto je zahrnuto v nabídce bwin.

Sázky online lze u Bwin uzavírat kdykoli, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. U významných zápasů lze mnohdy vybrat až ze 150 speciálních sázek. Handicapové sázky, sázky na přesný výsledek, sázky na góly, sázky na žluté a červené karty. Kombinované a systémové sázky (více zápasů na tiketu) jsou samozřejmostí.

Zcela novým zážitkem pro internetové sázkaře - nováčky jsou sázky LIVE: bookmakeři nabízejí kurzy, které se mění podle vývoje zápasu. Speciální sázky na fotbal tedy mohou vypadat následovně: Kdo vstřelí první gól? Bude se střílet penalta? Budej vstřelen gól v první desetiminutovce? Dostane někdo žlutou kartu? K vybraným zápasům je připravován i online přenos čili videostream, což znamená že zápas můžete přímo sledovat na Vaší obrazovce a v jeho průběhu si vsadit.
sázky na fotbal u Bwin

Žádné komentáře:

Okomentovat